Anaokulu öğrencilerimiz ve Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ile

Çeşitli etkinliklere yer verdik.

Anaokulu öğrencilerimiz ve Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ile çeşitli etkinliklere yer verdik.

With our preschool students, we read a book and answered the questions about the story. Anasınıfı öğrencilerimizle kitap okuyup hikaye ile ilgili soruları cevapladık.

Students run around the school garden to find the objects they’ve been told about. Öğrenciler kendilerine söylenen objeleri bulmak icin okul bahçesinde koşturdular.

Anaokulu öğrencilerimiz ile açık havada sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak çeşitli etkinliklere yer verdik. Çocuklarımız eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardı.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz müzik dersinde öğrendiği şarkılarla hem eğlenip hem de boyama yaparak öğrendikleri şarkıları pekiştirdiler.