Çeşitli Duyurularımız Var

Tüm Kademelerimizden Duyurular

Çeşitli Duyurularımız Var

Antalya Lara Açı Secondary School’s students are using English in their daily lives by writing diaries. Antalya Lara Açı Ortaokulu öğrencileri günlükler yazarak İngilizce’yi günlük hayatlarında kullanıyorlar!

Antalya Özel Açı Ortaokulu Matematik Yarışması.
➡ 16 Ocak 2021 • Saat : 11.00
➡ 15 Soru • 45 Dakika
➡ Sınav, online olarak AÇI K12 uygulaması üzerinden yapılacaktır!
Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz!
Sevgili Velilerimiz,
Açı Yayınlarına ait “Defter Dergim” ve “Yaprak Testler”i gelmiştir, okulumuza gelip temin edebilirsiniz.

Online Seminere Davetlisiniz!
Okulumuz Ortaokul Rehber Öğretmeni ve Aile Danışmanı Tuğçe Doğan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Burak Kıran’dan öğrencilerimize “Teknoloji Bağımlılığı ve Güvenli İnternet Kullanımı” Semineri.
🗓 Tarih : 9 Ocak 2021
⏰ Saat : 13.00
.
NOT : Seminer sonunda “Pandemi Sürecinde Okulunuzda Özledikleriniz” kompozisyon yarışmasında derece alan öğrenciler açıklanacaktır.