Geçmiş Olsun Manavgat

Açı Ailesi olarak Manavgat'ın Yanındayız

Geçmiş Olsun Manavgat

AÇI AİLESİNİN KALBİ MANAVGAT’IN YANINDA!
AÇI Koleji yönetimi, velileri ve öğrencileri yangınında mağdur olan Manavgat’ın yanında! Duyarlı velilerimiz ve öğrencilerimizin kendi elleriyle hazırladıkları acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım kolileriyle sevgimizi, desteğimizi ve kalbimizi de Manavgat’a yolluyoruz. Hazırladığınız yardım koli ve paketlerini, 31 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar Aspendos Bulvarındaki Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi’ne bırakabilirsiniz. Geçmiş Olsun Manavgat!
Çağrımıza kayıtsız kalmayan vatandaşlarımızın yardımları Manavgat evrenseki bölgesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Tüm yardımseverlere teşekkür ediyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.