Öğrencilerimize kavuşmayı dört gözle bekliyoruz

Sizi tanışmaya ve Açı Okulları’nın farkını hissetmeye davet ediyoruz

Öğrencilerimize kavuşmayı dört gözle bekliyoruz

As Antalya Açı Schools’ teachers, we are looking forward to meeting our students. We really get our power and passion we need for teaching from our lovely students. We are aware that every student has a different learning style as they have different finger prints! So, we are choosing the most suitable language teaching methods for each student to teach in the best way! We are inviting you to meet and feel the difference at Açı Schools then!
Antalya Açı Okulları öğretmenleri olarak, öğrencilerimize kavuşmayı dört gözle bekliyoruz. Öğretmek için ihtiyacımız olan tüm gücü ve isteği sevgili öğrencilerimizden alıyoruz. Tıpkı her öğrencinin farklı bir parmak izi olduğu gibi farklı bir öğrenme sitilinin olduğunun farkındayız. Bu yüzden en iyi şekilde öğretmek için her öğrenciye en uygun dil öğretim metotlarını seçiyoruz. Sizi tanışmaya ve Açı Okulları’nın farkını hissetmeye davet ediyoruz.