Herkese Mutlu Yıllar Dileriz!

Öğrencilerimiz yeni yılı coşkuyla karşıladılar.

Herkese Mutlu Yıllar Dileriz!

Hoşgeldin 2021. Tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu yepyeni bir yıl dileriz.

Antalya Lara Açı Grundschüler und Sekundarschüler wünschen euch frohes neues Jahr mit eigenen Neujahrskarten.
Antalya Lara Açı Primary and Secondary Schools’ students are celebrating your New Year with the new year cards they made themselves.
Antalya Lara Açı İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, kendi hazırladıkları yeni yıl kartlarıyla yeni yılınızı kutluyor.

2. sınıf öğrencilerimiz derste online yeni yıl kurabiyeleri yapmanın zevkini yaşadı. Birbirlerine, emek vererek yaptıkları kurabiyeleri gösterip afiyetle yediler.

Açı Okulları Anaokulu olarak yeni yıl için güzel dileklerde bulunduk. Parti için en şık kıyafetlerimizi ve aksesuarlarımızı giyinip hazırlandık. Yeni Yıl Partisinde çeşitli yarışmalar yapıp doyasıya eğlendik. Ardından Yeni Yıl Pastamızı afiyetle yedik.