Kulüp Çalışmalarımız ve Aktiviteler

Öğrencilerimiz faaliyetlerini hızla sürdürüyorlar

Kulüp Çalışmalarımız ve Aktiviteler

Açı Anadolu ve Fen Lisesi Gazetecilik ve Yazarlık Kulübü öğrencileri, çıkartacakları okul dergisi için okul kulüp öğretmenleriyle röportaj yaptılar.

10. Sınıf öğrencilerimizle ‘Macera Ormanı’na gezi düzenledik. Son derece eğlenceli ve adrenalin dolu dakikalar geçirdik.

Okulumuzun 6. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde bu hafta “Destek ve Hareket Sistemi” konusunu “İskelet Sistemim” etkinliği ile pekiştirdi.

Okulumuzun 7. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde bu hafta “Bitki ve Hayvan hücrelerinin Özellikleri” konusunu “Bitki ve Hayvan Hücrelerimizi modeleyelim” etkinliği ile pekiştirdi.