Lisemizde İngilizce

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Lisemizde İngilizce

Adolescence is a period of intense brain change. This process continues until the ages of 20-25. With our 9th grade students, we examined the parts of our brain and their functions our English class and learned about how the adolescent brain functions. Ergenlik dönemi, yoğun beyin değişiminin yaşandığı bir süreçtir. Bu süreç, 20-25’li yaşlara kadar devam eder. 9. Sınıf öğrencilerimizle, İngilizce dersinde beynimizin bölümlerini ve işlevlerini inceledik. Ergen beyninin nasıl işlediği hakkında bilgi edindik.

Literature Skills.
Antalya Açı Anatolian and Science High School 9th grade students read examples from English and American Literature in their English classes and learned about the lives of the authors. We will continue our literary journey in the second term.
Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi 9. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce dersinde İngiliz ve Amerikan edebiyatından örnekler okudular, yazarlar hakkında bilgi edindiler. Edebiyat yolculuğuna ikinci dönemde de devam edeceğiz.