Yeni Döneme Güzel Bir Başlangıç!

Öğrencilerimiz yeni döneme yoğun bir şekilde giriş yaptı...

Yeni Döneme Güzel Bir Başlangıç!

1. sınıf öğrencilerimiz müzik dersinde “Merhaba” şarkısını dans ederek ve eğlenerek öğrendiler.

Life Kinetik, beynimizin her bölümündeki sinirleri uyarıp yeni sinaptik oluşumlara destek vererek beynin fonksiyonel performansının gelişmesini ve artmasını hedefler. Bununla birlikte programın en önemli özelliği ise; eğlenceli olmasıdır. Çünkü vücudumuzda eğlenceli bir aktivite sırasında dopamin salınımı artar. Dopamin salınımı ise yeni sinaptik bağlantıların kurulmasına yardımcı olur. Life Kinetik etkinlikleri beynimizin bütün bölümlerine eşzamanlı destek verir. Öğrencilerimiz Beden Eğitimi derslerinde öğretmenimiz Piraye Ertaş eşliğinde Life Kinetik yapıyor.

3-B sınıfı öğrencilerimiz İlköğretim Haftasını kutladılar.