Eko-Okul Projesi

Eko-Okullar Programı okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Katılımcı yaklaşımıyla okullardaki öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirler, hem de ailelerini, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını (STK) çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol alırlar.

Eko-Okul Genel Bilgilendirme

Eko-Okul Projesi ile ilgili genel bilgilendirme, program detayları, komite üyeleri, slogan ve logomuz hakkında bilgileri içerir.

Eko-Okul Bilgilendirme

Eko-Okul Eylem Planımız

Özel Lara Açı Okullarının 2018-2019 yılında Eko-Okul Projesi kapsamında uygulamaya geçireceği eylem planıdır.

Eko-Okul Eylem Planımız