12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü

İstiklâl Marşının Kabulünü gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle kutladık

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü

Özel Antalya Açı Anaokulu olarak; 12 Mart İstiklâl Marşının kabulü ile ilgili hikayemizi okuduk ve konuyu öğretmenlerimizden dinledik. Mehmet Akif Ersoy ile ilgili belgeselimizi izledik. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşını hep birlikte söyledik. Proje çalışması olarak belirlediğimiz Türk bayraklı Mandala çalışmalarımızı parmak boyası kullanarak işbirliği halinde tamamladık.

3-B sınıfı öğrencimiz Demir Osmanlı İstiklâl Marşımızı coşkuyla okudu.

3-A sınıfı öğrencilerinden Alperen Mete Özlü İstiklâl Marşımızın 10 kıtasını büyük bir coşkuyla söyledi.

3-A sınıfı öğrencilerinden Zeynep Su Soydan İstiklâl Marşımızı okuyor.

3-A sınıfı öğrencilerinden Kutay Parla İstiklâl Marşımızı okuyor.

3-A sınıfı öğrencilerinden Yasin Çınar Demirler İstiklâl Marşımızı okuyor.

“Açı’lı her öğrenci İstiklâl Marşı’nı ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini ezbere bilir” projesi kapsamında,12 Mart İstiklâl Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma törenimizde coşkulu bir şekilde ezbere okunan on kıta izlenmeye değerdi. Ardından öğrencilerimize okul müdürümüz tarafından sertifikaları verildi. Projemiz her ezberleyen çocuğa sertifika verilmesiyle birlikte yıl sonuna kadar devam edecektir.