23 Nisan

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

2. sınıf öğrencilerimiz “Gülümseyen Atatürk Şiirleri” kitabından en sevdikleri şiirleri seçip okuyarak 23 Nisan coşkusunu yaşıyorlar.

4-B sınıfı öğrencilerimiz 23 Nisan bayram çoşkusunu “Gençliğe Hitabe”yi çoşkuyla söyleyerek yaşadılar.

3-A sınıfı öğrencilerimiz “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”nın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorlar.

2. sınıf öğrencilerimiz Atamıza olan özlemlerini online derslerinde Atamıza mektup ve akrostiş yazarak dile getirdi.

1-A sınıfı öğrencilerimiz “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”nın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorlar.

Odamızı, balkonumuzu, camlarımızı bayraklarla, balonlarla süsleyerek 23 Nisan heyecanını evlerimizde yaşatıyoruz. Şarkılar ve şiirlerle 23 Nisanı kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

1-A sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evlerini bayraklarla süsleyerek, şiirler okuyarak yaşadılar, bizlere de yaşattılar.

1-B sınıfı öğrencilerimiz “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”nın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorlar.

Anaokulu olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

4-A sınıfı öğrencilerimiz “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”nın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorlar.

3-B sınıfı öğrencilerimiz “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”nın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorlar.

Özel Antalya Açı Okulları öğrencileri, uzaktan da olsa tek yürek olup Atamızın onlara hediye ettiği bayramı coşkuyla kutladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Öğrencilerimizin gözünden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resimleri…