24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Tüm değerli öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimizle kutlarız

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Özel Antalya Açı İlkokulu ile Ortaokulu öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü beraberce kutladık. Eğitim eğitimcilerin işidir! sloganıyla emek veren değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü beraberce kutladık. Eğitim eğitimcilerin işidir! sloganıyla emek veren değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi olarak geleceğimiz olan gençlerimizi, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yetiştiren tüm fedakar öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 1. sınıf öğrencilerimiz ile drama dersimizde hayal gücü çalışması yaptık. “En sevdiğiniz öğretmeninizi hayal edin, öğretmeniniz karşınızda olsa ona ne söylemek isterdiniz?”
Özel Antalya Açı Kurs Merkezi öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü beraberce kutladık. Eğitim eğitimcilerin işidir! sloganıyla emek veren değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.