3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Hayatı paylaşmak için ENGEL yok!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Çalışmaları

3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Hayatı paylaşmak için ENGEL yok!

Unutmayalım! Her insan engelli adayıdır. 4-B sınıfı olarak Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalar yaptık.

Antalya Melekler Engelsiz Yaşam Spor Kulübü Dernek Başkanı Sn. Yıldız ALBAYRAK SARGIN’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programı’ oldukça keyifli ve verimli geçti.

3-A sınıfı 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde verdiği mesajlarla farkındalık yarattı.

Anasınıfları 4-5 ve 6 yaş olarak 3 Aralık Engelliler Gününü drama dersimizde empati kurarak ve Türk işaret dilini kullanarak çocuklarımıza aşıladık.