4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

Onlar bize emanet...

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, Yabancı Diller Kulübü olarak nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvan dostlarımız hakkında konuştuk, bilgi edindik. On October 4, World Animal Day, as the Foreign Languages Club, we talked and shared information about our animal friends that are in danger of extinction.

Can dostlarımızla paylaştığımız güzel anılardan bazı kareler. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, bir gün değil, her gün!
Some photos from the beautiful memories we shared with our dear animal friends. October 4 is the day to protect animals, not just one day, but every day!