Açı Çiftlik'te Eğlendik!

Öğrencilerimiz Açı Çiftlik'te hem piknik yaptı hem eğlendi

Açı Çiftlik’te Çok Eğlendik!

3-A sınıfı öğrencilerimiz bitkilerin yaşam döngüsü ve tohumdan başlayan büyüme evresini, sınıfta çiçek yetiştirerek bire bir gelişimlerini takip ederek öğreniyor.

Anasınıfı öğrencilerimizle birlikte AÇI Çiftliğimize düzenlemiş olduğumuz piknikte çeşitli oyunlar oynadık, yarışmalar yaptık ve çok eğlendik. Ayrıca mangal partisinde lezzetli köfte ve tavukları afiyetle yedik.

Öğrencilerimizin online eğitimden yüz yüze eğitime geçmesinin ardından Açı Çiftlik’te moral mangal günleri eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta anasınıfları ve 4. sınıflarımız güzel havanın tadını çıkarttı. Önümüzdeki günlerde diğer sınıflarımız ile yapacağımız etkinlikler ve paylaşımlarımız devam edecek.