Açı Telafi Fest

Öğretmenlerimiz eşliğinde eğlenceli aktiviteler...

Açı Telafi Fest

The Tongue Twister Day! Antalya Lara Açı Primary and Secondary Schools’ students sang tongue twisters and got excited very much.
Tekerleme Günü! Antalya Lara Açı Okulları öğrencileri tekerlemeler söylediler ve çok eğlendiler.

Ortaokul öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde, “Bahçede Enstalasyon” çalışması yaptılar.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Piraye Ertaş eşliğinde geleneksel çocuk oyunları oynadığımız “Açı Telafi Fest” tüm hızıyla devam ediyor! Öğrencilerimiz yarışmalarımıza katılıp ödüllerini aldılar, kendilerini tebrik ediyoruz.

Drama Öğretmenimiz Gizem Uyanık eşliğinde kostüm destekli doğaçlama çalışmaları yaptığımız “Açı Telafi Fest” hız kesmeden devam ediyor!

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Piraye Ertaş eşliğinde geleneksel çocuk oyunları ile eğlenmeye devam ettik. Sporun öğrencilerimizin zihni ve ruhu üzerindeki olumlu etkileri ile “Açı Telafi Fest” hız kesmeden devam ediyor.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Piraye Ertaş ve Müzik Öğretmenimiz Efakat Yılmaz eşliğinde ritimli basketbol çalışması yaptığımız “Açı Telafi Fest” devam ediyor! Müzik ve spor ile yapılan bu egzersizde eğlenceli bir antrenman gerçekleştirdik, Açı’da spor ve sanat var!

Sahne sanatları denince akla gelen etkinliklerden biri de “Bir Ses Duydum” çalışmasıdır. Okulumuz Müzik Öğretmeni Efakat Yılmaz ve Drama Öğretmeni Gizem Uyanık, öğrencilerimiz ile zil kullanarak bir duyumuzu kapatıp diğer duyumuzu geliştirmeyi hedeflediğimiz keyifli oyunu oynadılar. Açı’da sanat var!