Açı'da Faaliyetler Devam Ediyor

Tüm öğrencilerimiz eğlenerek öğreniyorlar

Açı’da Faaliyetler Devam Ediyor

Açı Okulları Anaokulu, 5 yaş öğrencileri Umudun Yıldızları sınıfımız ile enerji tasarrufu haftası kapsamında; Enerji ne demek olabilir? Enerji kaynaklarını tutumlu kullanmak için neler yapmalıyız? Enerjimiz olmasaydı ne olurdu? Enerji tasarrufu neden önemlidir? gibi soru cevaplardan yola çıkarak, bütünleştirilmiş Türkçe, sanat, oyun ve müzik etkinliği yaparak elektrik polisi adlı bütünleştirilmiş fen etkinliğimiz ile okulumuzun tüm alanlarında farkındalık yaratacak bir proje ile günümüzü sonlandırdık.

Antalya Lara Açı Schools’ students celebrated the New Year with a wonderful show. We thank all of our students for their great performances. As Antalya Lara Açı Schools, we hope you to have a happy new year! Antalya Lara Açı Okulları öğrencileri yeni yılı muhteşem bir gösteri ile kutladılar. Tüm öğrencilerimize gösterdikleri harika performanslar için teşekkür ederiz. Antalya Lara Açı Okulları olarak mutlu yıllar dileriz!

“Sesler titreşerek dalgalar halinde yayılır”. 3-A sınıfı öğrencilerimizin pekiştirme ev görevi ritm çalışmasından görüntüler.

Okulumuzun 6. Sınıf öğrencileri bu hafta Fen Bilimleri dersinde “Yoğunluk” konusunu çeşitli deneyler yaparak öğrendiler.