Açı'da Spor ve Sanat var!

Telafi Eğitimlerine Başladık.

Açı’da Spor ve Sanat var!

1. Sınıf öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde, birbirinden güzel “Babalar Günü Kartı” hazırladılar.

2 Temmuz’a kadar devam edecek olan telafi eğitimi programımız kapsamında ortaokul öğrencilerimiz sportif aktiviteler yapıp arkadaşlarının piyanoda sergiledikleri performansları dinlediler. Açı’da spor ve sanat var!

2 Temmuz’a kadar devam edecek olan telafi eğitimi programımız kapsamında beden eğitimi öğretmenimiz Piraye Ertaş ile drama öğretmenimiz Gizem Uyanık okulumuz ilkokul öğrencilerine masal yogası etkinliği gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin özgüvenini, hayal gücü ve yaratıcılığını, konsantrasyon ve vücut dengesini arttırmasına katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Açı’da spor ve sanat var!

2 Temmuz’a kadar devam edecek olan telafi eğitimi programımız kapsamında bugün açık havada Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sibel Zübeyde Erkayası önderliğinde tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Picasso ve Kübizim akımına uygun resim etkinliği yaptılar. Açı’da sanat var! Etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor.