Aile Katılımı Etkinliği

Sevgili Velilerimizi çeşitli etkinliklerle sınıflarımızda ağırlıyoruz.

Aile Katılımı Etkinliği

Aile Katılımı etkinliklerimiz başlamıştır. Sevgili Velilerimizi çeşitli etkinliklerle sınıflarımızda ağırlıyoruz.

Anne babaların çocukların eğitimlerine, bunun yanında gelişimlerine katkıda bulunup onlara yararlı olabilmeleri için organize edilen etkinlikler bütünüdür. Çocuklar için gerekli olan eğitim, anne baba ve öğretmen işbirliği ile gerçekleşir. Okul öncesi Eğitimde aile katılımıyla varılmak istenen nokta Öğrenilen şeylerin ailede desteklenmesi eğitimde devamlılığın sağlanmasıdır. Okulda verilen eğitim evde desteklenerek evde verilen eğitimde okulda desteklenerek bir devamlılık söz konusu olur.