Aktivitelere Devam Ediyoruz!

Açı'da faaliyetler tam gaz sürüyor...

Aktivitelere Devam Ediyoruz!

1. Kademe Yüzme Kulübümüz Beden Eğitimi öğretmenimiz Piraye Ertaş eşliğinde başlamıştır. Minik yüzücülerimize başarılar diliyoruz.

Bu hafta kulüp çalışmamızda eğitsel oyunlar oynayarak eğlendik. El ve ayak koordinasyonlarını geliştirmek için el ele tutuşarak kafa topu oynadık. Sonrasında ise balık ağı oyunuyla el ele tutuşarak beraber hareket etmeyi öğrendik. Her hafta olduğu gibi bu hafta da hem öğrendik hem eğlendik.

Öğrencilerimiz “Fildişi Deneyi” ile tepkimelerde katalizörün önemini, gaz ve ısı çıkışını gözlemlediler. Eksik maddeler olduğunda reaksiyonların gerçekleşme hızlarının düşeceğini veya durabileceğini incelediler.