Aktivitelerimiz ve Öğrendiklerimiz

Öğrencilerimiz her gün daha da çok öğreniyorlar

Aktivitelerimiz ve Öğrendiklerimiz

Saat nedir? Saat çeşitleri nelerdir? Akrep ile yelkovanın farkı nedir? Bu sorular üzerine bilgilerimizi edindik. Evden getirmiş olduğumuz saatlerimizi tek tek tanıtarak inceledik. Okulumuzun bahçesinde “Akrep ve Yelkovan” adlı drama çalışmasını yaparak ardından sınıf içi etkinliklerimizle konumuzu pekiştirdik.

Antalya Lara Açı Primary and Secondary Schools’ students chose their topics, made their presentations and sent their videos to us! Thank you to all our students who participated! Antalya Lara Açı İlkokul ve Ortaokul öğrencileri konularını seçtiler, sunumlarını yaptılar ve videolarını bize gönderdiler! Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz!

Bu hafta da İstiklâl Marşı’nın on kıtasını ezberleyen öğrencilerimize sertifikalarını verdik, kendilerini tebrik ediyoruz.