Aktivitelerimiz Devam Ediyor

Öğrencilerimiz her konuda online olarak aktivitelerine devam ediyor

Aktivitelerimiz

2-A sınıfı öğrencilerimiz “Hayat Bilgisi” dersinde tohumdan bitkiye konusunda bitki yetiştirdiler.

İlkokul öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde 19 Mayıs çalışmaları yaptılar.

Ortaokul öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yapmış oldukları Bandırma Gemisi ve gerçek ölçülerde çalıştıkları Türk Bayrağı çalışmalarından örnekler.

2-A sınıfı Matematik dersi konusu paralarımızı evlerinde oluşturdukları mağazalarında yaparak yaşayarak öğrendi. Her bir ürünü fiyatlandırarak aileleri ile alış veriş yapıp para üstü hesaplamaları ile zihinde toplama ve çıkarma konularını pekiştirdiler. Evde öğrenmeye destek olan ailelerimize teşekkürler.

Uzakları Yakın Etme Saati. Arkadaşlık hayatımızın her alanında karşımıza çıkar. Yaşamımızı sürdürürken bir yandan arkadaşlarımızla birlikte geçirdiğimiz güzel günleri hatırlarız. Sevdiklerimizden uzakta olmamız gereken bu günlerde uzaktan da olsa arkadaşlarımızın varlığı bizler için çok önemli ve bizleri güç veren şeylerden birisi. Bu haftaki Rehberlik saatinde, sevgi ve arkadaşlık ile ilgili çalışmalar yaptık.