Anneler Günü Kutlu Olsun!

Annelerimizin gününü çeşitli etkinlik ve mesajlarla kutladık.

Anneler Günü Kutlu Olsun!

4 yaş anasınıfı öğrencilerimiz Anneler Günü’nde hobi kutularındaki malzemeler ile yaratıcılıklarını kullanarak annelerine unutulmaz tasarımlar hazırladılar.

💫 Umudun Yıldızları 💫 5 yaş anaokulu sınıfımız, annelerine söylediği güzel sözler ile anneler gününü kutladı. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

“ANNE” kelimelerle anlatılmayan karşılıksız sevgi ve fedakarlığın adı. Yüreğinde kendini görebildiğin en güvenli sığınak. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Doğan Cüceloğlu’nun dediği gibi “Annen yoksa, kimsen yok”. Allah bizleri annelerimizin sevgisinden ve şefkatinden mahrum etmesin. İyiki var olan tüm annelerimizin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun.

Geleceğimizi emanet ettiğimiz her birini anne sevgisinin dokunuşu ile renklendirdiğiniz 3-A sınıfı öğrencilerimizden değerli annelerimize ufak bir mesajımız var. Tüm annelerimizin Anneler Gününü sevgiyle kutlarız.

“Eğer bir kez daha gelseydim bu dünyaya ve seçme hakkı verilseydi bana, yine senin çocuğun olmayı dilerdim benim bir tanecik annem. Sen iyi ki varsın, iyi ki benim annemsin.” 3-B sınıfı öğrencileri şiirlerle ANNELER GÜNÜ’nü kutladı. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

4-A sınıfı öğrencileri olarak annelerimize olan duygularımızı dile getirdik. Uzaktan eğitimle “Anneler Günü”nü kutladık. Tüm annelerimizin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun.

4-B sınıfı öğrencileri olarak ‘Anneler Günü’ etkinliğimizi evde yaparak, küçük bedenlerindeki kocaman kalpleriyle, annelerine duydukları büyük sevgiyi kısacık cümlelerle ifade ettiler. Tüm annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun.

“Annelerimizi ne kadar tanıyoruz?” Çocuklarımız koltuk röportajlarımızda, annelerimizle ilgili bakın ne cevap vermişler.