Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Tüm annelerimizin ve anne adaylarının ANNELER GÜNÜ'nü en içten dileklerimizle kutlarız.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

6 yaş grubu öğrencilerimiz ile “Anneler Günü” kartlarımızı yaparak yaklaşan Şeker Bayramı için sabırla beklediğimiz hediyelerimizi açıp bayram sevincini önceden yaşadık.

5 yaş grubu öğrencilerimizle birlikte dersimizde Anneler Günü hikayesini dinledik. Annelerimize bu özel günlerinde söyleyeceğimiz cümlelerimize karar verdik. Anneler Günü kartlarımızı hazırladık ve bugüne kadar sabırla beklediğimiz bayram hediyelerimize kavuştuk.

“Bana iyi bir insan olmak için ihtiyacım olan her şeyi sen öğrettin. Sen sadece annem değil, aynı zamanda öğretmenimsin.” Tüm annelerimizin ve anne adaylarının ANNELER GÜNÜ’nü en içten dileklerimizle kutlarız.

İlkokul öğrencilerimizin “Anneler Günü” çalışmalarından örnekler. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.