Beden Eğitimi

Etkinliği

Beden Eğitimi Etkinliği

Açı Okulları ailesi olarak beden eğitimi derslerinde en önemli amacımız, çocukların hangi spor dalında uygun olduğuna karar vermesini sağlamak ve yeteneğini keşfetmesine yardımcı olmaktır. Her öğrencimizi mutlu olduğu ve sevdiği bir spor dalında belirli bir seviyeye getirmek icin çalışıyoruz. İlk derste tüm branşları tanımalarını sağlarken, ikinci derste serbest zaman etkinliğine geçiyoruz. Öğrenciler sevdikleri sporu öğretmenlerinin gözetiminde yapıyorlar. Bu uygulama sayesinde derslerimiz oldukça verimli ve keyifli geçiyor.