Bilim, Sanat ve Spor Şenliği

Şenlik harika geçti!

Bilim, Sanat ve Spor Şenliği

Açı ilkokulu ve ortaokulunda “Bilim Şenliği” etkinlikleri yapıldı. İlkokul öğrencilerimiz öncelikle sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle deneyler yaparak eğlenceli dakikalar geçirdiler. Ardından ilkokul öğrencilerimiz artık materyallerden yaptıkları kıyafetlerle defile yaptılar. Çevre bilincini oluşturmak ve geri dönüşümün önemini anlatmak için birbirinden ilginç kıyafetler ile yarıştılar. Yarışmada dereceye giren 3 öğrencimize madalya ve hediyeleri verildi. Daha sonra ortaokul öğrencilerimizin “Bilim Şenliği” kapsamında müzik atölyesinde gerçekleştirdiği “Karaoke Show” renkli ve keyifli anlara sahne oldu.

Okulumuzda Açı İlkokulu olarak sanat şenliği etkinlikleri vardı. “Sanatını Saçında Göster” etkinliğinde öğrencileriniz çılgın saçlarla podyuma çıktı. Ayrıca dans yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları da verildi. Öğrencilerimiz gün sonuna doğru duvara el izi çalışması ve kil çalışması yaparak eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Geleneksel Açı Koleji Ortaokulu Bilim, Sanat ve Spor Şenliği Bilim Atölyesi Etkinlikleri ile büyük bir coşkuyla tamamlandı!