Bilim ve Spor Faaliyetlerimiz

Açı'da bilim var, spor var...

Bilim ve Spor Faaliyetlerimiz

11. Sınıf öğrencilerimiz, sinir sisteminin en önemli organlarından biri olan beyini, diseksiyon yaparak incelediler.

Kazanmayı ve kaybetmeyi öğreten, problem çözme becerisini ve yaratıcılığı geliştiren satranç oyunu, satranç kulübünde öğrencilerimizin de katılımıyla etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Açı Spor Kulübü öğrencilerimizin tüm motivasyon ve enerjisiyle etkinliklerine devam ediyor.

Okulumuzun 5. sınıf öğrencileri bu hafta Fen Bilimleri Dersinde “Ay’ın Evreleri” konusunu çeşitli deneyler yaparak pekiştirdiler.