Biyoloji Derslerimiz

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Biyoloji Derslerimiz

10. Sınıflar biyoloji dersinde ilk dönem vejetatif yollardan (yumru, gövde, yapraktan yeni bitki üretimi) ürettiğimiz aloe vera ve patates bitkilerini daha iyi büyümesi için toprağa ektik.

9. Sınıf öğrencileri, biyoloji dersinde origami tekniği (kağıt katlama sanatı) ile DNA modeli yaptılar.

10. Sınıf öğrencileri Biyoloji dersinde önce konuyu öğrendiler sonrada kendi kan gruplarını belirlediler. (Uygulamalar kontrollü olarak yürütülürken steril ürünler ve herbir öğrenci için tek kullanımlık lansetlerden yararlanılmıştır).