Çeşitli Etkinliklerimiz

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Çeşitli Etkinliklerimiz

ANSİAD üyeleri tarafından bu yıl 18.si düzenlenecek olan “ANSİAD GİRİŞİMCİLİK GÜNLERİ” kapsamında sayın İlker ALTAY’ı tecrübe paylaşımı etkinliğinde konuk ettik.

Bilgi yarışmalarını sever misiniz? 9. ve 10.sınıf öğrencilerimiz, İngilizce Bilgi Yarışması’nda hem eğlendiler hem öğrendiler. Üç takım arasından birinci olan takım üyeleri hediye kartları ile ödüllendirildi. Do you like quiz shows? Our 9th and 10th grade students had a wonderful time during the English Quiz Show. Team members, who came first among the three teams, were rewarded with gift cards. Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Sibel Akman Tuğtepe ve Yağmur Çizmeci tarafından hazırlanan bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Okul Psikolojik Danışmanımız Cansu Yılmaz ergenlik çağında yaşanan sorunların temeli olan iletişim becerilerini geliştirmek adına 9. ve 10.sınıflara “Doğru İletişim ve Çatışma Çözme” semineri vermiştir. Uygulamalı çalışmaların yer aldığı seminer karşılıklı sorular ve günlük yaşamdan örnekler ile sonlanmıştır.