Deneysel Aktiviteler

Okulumuzdaki deneysel aktiviteler ve faaliyetlere devam ediyoruz

Deneysel Aktiviteler

Açı Okulları Ana sınıfları olarak “Yeşilay Haftası” kapsamında çocuklarımızla önce iç organlarımızı tanımak için sohbet ederek eğitici videolarımızı izleyip konuyu pekiştirdik. Daha sonra “Sağlıklı-Sağlıksız Akciğerlerim” sanat etkinliğimizi öğretmenimizin liderliğinde modelleyerek hep birlikte tamamladık. Yeşilay sponsorluğundaki eğitici videoyu da izleyerek konuyu her açıdan ele aldık ve öğrendik.

6. Sınıf öğrencileri evlerinde deneylerle konularını pekiştirmeye devam ediyor. Sıradaki deneyimiz “Yoğunluk Kulesi”.

5. Sınıf öğrencileri evlerini küçük bir laboratuvara dönüştürerek ‘Madde ve Isı’ konusu ile ilgili deneylerini gözlemlediler.

3-A sınıfı öğrencilerimiz sosyal mesafeye dikkat ederek yemeklerini afiyetle yediler.