Derslerimiz Aktiviteler ile Dolu

Öğrencilerimiz teknolojinin tüm olanaklarıyla öğreniyorlar

Derslerimiz Aktiviteler ile Dolu

3. Sınıf öğrencilerimiz Robotik Kodlama dersinde “Tinkercad” programını kullanarak ilk tasarımlarını yapmaya başladılar.

3. sınıf öğrencilerimiz yeni yıl etkinliklerinde, öğrenci-öğretmen-veli işbirliği içinde iğne ile keçe tekniğini öğrendi. Keçeden çam ağaçları yaptı. Değerli velilerimiz çocuklar ile yaptıkları iğne tekniğinden Atatürk silüetini sınıfa armağan etti. Babaannemiz ve dedemize teşekkür ediyoruz.

9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle 2. sınav dönemi öncesi çeşitli etkinliklerde bulunarak eğlenceli saatler geçirdik.

Ahenk Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz kariyer günleri seminerlerinde bu hafta 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Avukat Abdi Karamık, “Avukatlık Mesleği” hakkında bilgiler verdi ve öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Katılımından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. @T.C.AntalyaValilik @antalyamem07 @tcmeb

Okulumuz 4. ve 5. Sınıf öğrencileri Türkçe Öğretmenimiz Serdal Söylemez eşliğinde “Tekerleme ve Bilmece Oyunu” oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler.