Derslerimizden

Okulumuzda dersler eksiksiz ve keyifli bir şekilde işleniyor...

Derslerimizden

4-B sınıfı öğrencileri geleceğin aydınlatma araçlarını tasarladılar. Kim bilir belki hepsi gerçeğe dönüşürler!

Özel Antalya Açı Okulları Anaokulu öğrencileri kış meyveleri ile tanışıp kış meyveleri hakkında bilinmesi gerekenleri, boyamalar yaparak,hamurdan meyveler oluşturarak, ‘Kış Meyveleri Partisi’ yaparak ve eğitici videolar eşliğinde danslar ederek eğlenerek öğrendiler.

Hafta sonu etkinliği olarak plandığımız ‘Masal Yogası’ programımızda öğrencilerimiz çok eğlendiler. Uyku öncesi hiç bu kadar rahatlatıcı ve eğlenceli olmamıştı.