Dersteki Faaliyetlerimizden

Öğrencilerimiz derste öğrendiklerini uygulayarak pekiştiriyor

Dersteki Faaliyetlerimizden

Okulumuzun 8. Sınıf öğrencileri bu hafta Fen Bilimleri dersinde “DNA-Genetik Kod” konusunda “Bir DNA Modeli Oluşturalım” etkinliğini gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimizle Felsefe dersi süresince öğrendiklerimizi eğlenceli bir şekilde pekiştirdik.

Sanat ve Tasarım Kulübü öğrencilerimiz seramik ve sulu boya kategorilerinde heyecanla tasarımlarına devam ediyor.

Açı Anadolu ve Fen Lisesi Gazetecilik ve Yazarlık kulübü öğrencileri okudukları kitapları yorumlayarak sizlere kitap tavsiyelerinde bulundular. Herkese keyifli okumalar diliyoruz.

Öğrencilerimiz, marul ve ıspanak bitki hücrelerinden klorofil izolasyonu gerçekleştirdi.