Doğru AÇI'yı Yakaladık

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Doğru AÇI’yı Yakaladık

Birey hem okulda hemde okul dışındaki yaşamıyla bir bütündür. Öğrencilerimiz ile aramızdaki bu sağlam bağ geçirdiğimiz zamanın kalitesiyle mümkündür. Eğitime kattığımız bu çok yönlülük, öğrencilerimizin hem sosyal hayatında hemde eğitim hayatında kilit noktalardır. Başarı özveri ile mümkündür. Biz bu felsefe ile Eğitimde Doğru AÇI’yı yakaladık.

Öğrencilerimizin eğitim hayatındaki başarıları kadar Sosyal hayatlarında da ailenin öneminin farkındayız. Bu nedenle Açı Ailesi olarak öğrencilerimizin sosyal yaşamlarını destekleyerek her anlamda sağlıklı ilişkiler kurabilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda etkinlilerimiz devam ediyor.

Okul dışı sosyal yaşamı destekleyen motivasyon etkinliklerimiz devam ediyor.