Eğitimde Açı Farkı!

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Eğitimde Açı Farkı!

Kimya Kulubü çalışmamızda bu hafta; “Asitler ve Bazlar” konusunu işledik. Öğrencilerimiz, asit ve bazların günlük hayattaki önemini konu ile ilgili deneyler yaparak öğrendiler.

Sanat Tasarım Kulübü öğrencilerimiz Seramik Atölyesinde!
Yaşam becerilerimiz için büyük öneme sahip bilişsel becerilerden “El-Göz Koordinasyonu”, gözlerimize ulaşan uyarana göre ellerimizi yönlendirmemize kaynak olan bilişsel bir beceridir. El-Göz Koordinasyonunun geliştirilmesi özellikle bireysel gelişim ve akademik başarı için önemlidir.

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi, 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize ‘İngilizce Seviye Belirleme Sınavı’ uygulandı. Öğrencilerimizin yıl içerisinde gelişimleri takip edilecek ve seviyelerine uygun projeler planlanacaktır.