Eğitimde Açı Farkı

Okulumuzda, tüm kademelerde eğitim hızla devam ediyor

Eğitimde Açı Farkı

• Bugün hangi trafik işaretlerini öğrendik?
• Trafik işaretleri olmasaydı neler olurdu?
• Trafik polisinin görevleri nedir?
• Trafik ışıkları olmasa yayalar/sürücüler ne zaman geçebileceğini nasıl anlayabilirlerdi?
• Trafik ışıklarına dikkat etmeyen yayalar/sürücüler seni duyabilselerdi onlara ne söylemek isterdin?
• Çevrende başka hangi trafik işaretlerini görüyorsun?
• Trafik ışıklarının sırası nedir?
6 yaş grubu öğrencilerimizle “Trafik Haftası” ile ilgili etkinliklerimizi yaparak konunun önemini eğitici videolar, örüntü çalışmaları, sanat etkinlileri ve hareketli oyunlar yaparak pekiştirdik.

Rüzgar gülü nedir? Nasıl enerji üretir? Rüzgar gülünün fotoğraflarını inceledik. Nerelerde bulundukları ile ilgili sohbet ettik. Rüzgar gülü animasyonunu izledik. Animasyon bitiminde soru-cevap çalışması yaptık. Ardından 3 boyutlu rüzgar güllerimizi hazırladık.

6. Sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde öğrendikleri bilgileri kendi evlerinde pekiştirdi. İletken ve yalıtkan maddeleri test ediyoruz.