"Eko-Quiz Green Day"

Etkinliği

Eko-Quiz Green Day

Özel Lara Açı Ortaokulu Eko-Okullar Koordinatörlüğü ve Yabancı Diller Zümresi tarafından gerçekleştirilen “Eko-Quiz Green Day” etkinliği ortak projesi büyük bir bilgi şöleni şeklinde gerçekleşti. Yarışmada sınıflarını temsil eden öğrenciler, sınıfları adına “WWF Türkiye Vakfı” tarafından nesli tükenmekte olan hayvanlardan bir tanesini evlat edindiklerini gösteren özel hazırlanmış belgeler ile ödüllendirildiler. Bu şölene yine desteklerini esirgemeyip yanımızda oldukları için Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü Eğitim Birimi’ne de çok teşekkür ediyoruz.