Etkinliklere Devam Ediyoruz

Öğrencilerimizle, eğitici ve öğretici etkinliklerimize devam ediyoruz

Etkinliklere Devam Ediyoruz

Antalya Lara Açı Kindergarten, Primary and Secondary Schools’ Students competed in the Quiz Show! They not only got excited, but they also revised the most important subjects they learned in their English classes! We congratulate all of our students on their great participation and performance! Antalya Lara Açı Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri bilgi yarışmasında yarıştılar! Öğrencilerimiz çok eğlenmekle kalmadılar, aynı zamanda İngilizce derslerinde öğrendikleri en önemli konuları da tekrar ettiler. Tüm öğrencilerimizi harika katılımları ve performanslarından dolayı tebrik ediyoruz!

2. sınıf öğrencilerimiz hafta sonunda ‘Yanardağ Deneyi’ni evde yaparak hem öğrendiler hem eğlendiler.