Etkinliklerimiz Devam Ediyor!

Açı ailesi olarak online canlı yayınlara, etkinliklere ve eğitimimize devam ediyoruz.

Etkinliklerimiz Devam Ediyor!

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Piraye Ertaş ile Yaşam Hastanesi Çocuk Dr. Alp Tunç; “Okul Çağı Çocuklarını Korona Virüsten Koruma ve Korona Günlerinde Çocuklarda Oyun, Nefes Terapisi” konusunu konuştular.

Açı İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri, uzaktan eğitim sürecinde öğretmenleri Fatma Fidan Turhan ile Fen Bilimleri dersinde basit elektrik devresi yaptılar. Yaptıkları çalışmaları canlı yayın derslerinde anlatarak sorumluluklarını bir kez daha eksiksiz yerine getirdiler.

Okulumuz Matematik Öğretmeni Sümeyra Tiryaki’nin 11. Sınıf Eşit Ağırlık Bölümü öğrencileri ile düzenlemiş olduğu yarışma neticesinde 11-D öğrencilerimizden Beyza Elibol yarışmanın birincisi olmuştur. Kendisini tebrik eder, arzu ettiği ödülünü kendisine armağan ederiz.