Etkinliklerimiz Sürüyor!

Açı'lı öğrencilerimizden birbirinden güzel etkinlik örnekleri...

Etkinliklerimiz Sürüyor!

İlkokul öğrencilerimizin birbirinden güzel ip baskı çalışmaları.

Antalya Lara Açı Schools’ 2nd Grade Students not only practised English but they also got very excited by making the masks of animals. Antalya Lara Açı Okulları 2. Sınıf öğrencileri hayvan maskeleri yaparak sadece İngilizce pratik yapmadılar çok da eğlendiler.

Okulumuzdaki Beden Eğitimi dersimizde gerçekleştirilen Life Kinetik antrenmanları, özellikle matematiksel becerilerin kullanımında, karmaşık içerikli konularla başa çıkma yeteneğinde ve işlem ile süreçlerin birbiriyle bağdaştırılmasında ortalamanın çok üstünde değerler kazandırmaktadır.