Etkinliklerimiz ve Öğrendiklerimiz

Öğrencilerimiz etkinliklerle daha hızlı ve net öğreniyorlar

Etkinliklerimiz ve Öğrendiklerimiz

İskelet sistemimiz ve iskelet sistemimizin işlevleri nelerdir? İskelet partisi adlı bütünleştirilmiş Türkçe sanat ve hareket etkinliği yapılarak, “Elimin röntgenini çekiyorum” adlı bütünleştirilmiş fen, sanat ve matematik etkinliği yapılarak konular anaokulu öğrencilerimiz ile eğlenerek öğrenildi.

10. Sınıf öğrencilerimiz Coğrafya Dersi Jeolojik Devirler konusunu flash kart etkinliği ile soru cevap yaparak daha iyi kavradılar.

Okulumuzun 5. Sınıf öğrencileri bu hafta Fen Bilimleri Dersinde “Mikroskobik Canlılar” konusunu mikroskopla inceleme yaparak pekiştirdiler.