Okulumuzdaki etkinliklerdin

Anaokulundan liseye tüm kademelerdeki etkinliklerimiz devam ediyor

Etkinliklerimizden

Antalya Lara Açı Schools organized a Song Show Program. Our students sang their favorite songs and had a lot of fun! Antalya Lara Açı Okulları Şarkı Şov Programı düzenledi. Öğrencilerimiz sevdikleri şarkıları seslendirdiler ve çok eğlendiler. Videolarımıza facebook adresimizden ulaşabilirsiniz.

Link : https://www.facebook.com/ozelantalyaaciokullari

Anasınıfı öğrencilerimizle bu haftaki müzik dersimizde vücudumuzu kullanarak eğlenceli ritim çalışmaları yaptık.

5. Sınıf öğrencilerimiz yıkıcı doğa olaylarından depreme karşı tedbirlerini aldı. Deprem çantalarımız hazır!