Etkinliklerimizden ve Derslerimizden Örnekler

Öğrencilerimizle gerçekleşen etkinliklerimizden bazıları

Etkinliklerimizden ve Derslerimizden Örnekler

3-A sınıfı öğrencilerimiz ‘Madde’ konusunu evden getirdikleri çeşitli maddeleri sınıflayıp anlatarak öğrendiler. Şarkılar söyleyip konuyu ilgili şiirlerle pekiştirdiler.

Okulumuzda yapmış olduğumuz Deneme Sınavında ilk 5’e girip başarılı olan 5. 6. 7. Sınıf öğrencilerimiz Agora Avm’de bowling oynayarak eğlendiler.

Okulumuzun 8. Sınıf öğrencileri, Fen Bilimleri dersinde bu hafta “Katı, Sıvı ve Gaz Basıncı” konularını çeşitli deneyler yaparak pekiştirdiler.

Oyunlarla öğrenmek kalıcı öğrenme sağlar! 3-A sınıfı öğrencilerimiz “Çarpma İşlemi”ni oyunlarla pekiştirdi.

Anaokulu 5 ve 6 yaş sınıfları olarak; Bilimsel Aktivite, Açı Kolyem ve Babamla Öğreniyorum projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor.