Etkinliklerle Eğleniyoruz!

Telafi eğitimlerinde hem eğleniyor hem de öğreniyoruz.

Etkinliklerle Eğleniyoruz!

Açı Schools’ End of the Year Fest keeps going with Balloon Show accompanied by our primary school English teachers. Let’s blow up the balloons, answer the questions and get rewards. Açı Okulları Yıl Sonu Şenliği, ilkokul İngilizce öğretmenlerimiz eşliğinde Balon Gösterisi ile devam ediyor. Balonları patlatalım, soruları cevaplayalım ve ödülleri alalım.

1-A sınıfı öğrencilerimizin Okuma Bayramı sevinci görülmeye değerdi. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, yollarının hep açık olmasını diliyoruz.

Açı Telafi Fest tüm hızıyla devam ediyor! Beden Eğitimi Öğretmenimiz Piraye Ertaş liderliğinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yepyeni bir turnuvayla bireysel ve takım olarak yarıştılar. Açı’da spor var!

1-B sınıfı öğrencilerimizin Okuma Bayramı sevinci görülmeye değerdi. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, yollarının hep açık olmasını diliyoruz.

Sevgi dolu bir yılı bitirdik. Bu yıl da çok güzel davranışlar kazanıp, eğitici ve öğretici birçok bilgiler edindik. Şimdi harika bir tatili hakettik! Herkese iyi tatiller dileriz.