Faaliyetlerimiz ve Farkındalıklar

Öğrencilerimiz ile yapılan faaliyetler sayesinde farkındalıklar yaratmaya devam ediyoruz

Faaliyetlerimiz ve Farkındalıklar

“Sizler hiç kütüphaneye gittiniz mi?”
“Kütüphanede ne yapılır?”
“Nasıl davranmalıyız?”
“Neden sessiz olmalıyız?” şeklinde sorular sorularak beyin fırtınası yaptık. Sınıf kitaplığımızda aldığımız kitapların içeriğindeki yazıları ve resimleri inceleyerek yazılardaki noktalama işaretlerine dikkat çektik. Kendi sınıf kütüphanemizi oluşturarak, kütüphanede nasıl davranmalıyız dramatizasyonu çalıştık. Son olarak kendi kitaplarımızı oluşturarak sınıf arkadaşlarımıza anlatıp kitaplığımızda sergiledik.

Okulumuz eski drama eğitmeni, Antalya Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Remzi Kürşad Süren tiyatro ve drama konulu söyleşide bulundular. Kendisine okul olarak teşekkürü borç biliriz. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü okulumuzda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu tiyatro gösterileri ve piyesler eşliğinde coşkuyla kutladık. Okul kurucularımızdan sayın Mustafa Türk’ün konuğumuza plaket takdim etmesi ile okul olarak sanat ile bütünleşmemiz gerektiğini bir kez daha vurguladık. Açı’da sanat var.

The first grade students say hello to their teacher, their friends and everybody with the stretch morning song. Birinci sınıf öğrencileri öğretmenlerine, arkadaşlarına ve herkese sabah şarkısıyla güne merhaba dediler.

2-A sınıfı öğrencilerimizin birbirinden güzel “Görsel Sanatlar” çalışmaları.

Antalya Lara Açı Preschool students transformed old belongings and wastes into new toys and items by recycling. Antalya Lara Açı Anaokulu öğrencileri eski eşya ve atıkları geri dönüşümle yeni oyuncak ve eşyalara dönüştürdüler.