Beden Eğitimi

Fiziksel Uygunluk Testi

Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin “Fiziksel Uygunluk Testi” Beden Eğitimi Ders saatlerinde keyifli ve başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.
Fiziksel uygunluk testi, fiziksel etkinliklere katılım için gerekli fiziksel becerileri oluşturmak, öğrencilerde fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak, sağlıklı bir yaşam tarzı sağlayan bireysel farkındalık için bilgi, beceri ve tutum geliştirmek amacı ile yapılmaktadır. Açı Okulları ailesi olarak öğrencilerimizin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda her daim yanlarındayız.