Gezegeni Temizledik!

Bizde “Let's Do It” Türkiye hareketinde yerimizi aldık.

Gezegeni Temizledik!

Değerli velilerimiz; insanlarda çevre bilinci oluşturmak, temiz ve sürdürülebilir bir çevre yaratmak ve şu anda mevcut olan çevre kirliliğini azaltmak için AÇI AİLESI OLARAK BİRLİKTEYİZ!
Dünyada eş zamanlı olarak aynı gün düzenlenen en büyük sivil toplum hareketine katılarak, 21 Eylül 2019 Cumartesi saat 16.00’da Kaleiçi Üç Kapılar önünde toplanıyoruz. Öğrencilerimizle birlikte siz değerli velilerimizin de katılabileceği etkinlik bitiş saati 19.00’dır. Etkinlik Let’s Do It Antalya İl Temsilciliği ve Muratpaşa Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olup; dünyadaki sorumlusu LET’S DO IT sivil toplum hareketidir.
Not : Etkinliğe katılanların beyaz tişört giymeleri gerekmektedir. Temizlik ekipmanları ve su belediye tarafından temin edilecektir.
Bilginize sunarız.
#DünyaTemizlikGünü
#WorldCleanupDay
#LetsDoit