Görsel Sanatlar Etkinliklerimiz

Öğrencilerimizin görsel sanatlar dersindeki faaliyetleri

Görsel Sanatlar Etkinliklerimiz

Enerji Tasarrufu Haftası etkinliklerini Görsel Sanatlar dersimizde yaptığımız çalışmalarla ve izlediğimiz eğitici videolarla pekiştirdik. Yaptığımız pano ile de farkındalık oluşturduk.

İlkokul 1. sınıf öğrencilerimizle kağıt katlama yöntemi ile kağıda boyut kazandırılarak şemsiyelerimizi renklendirdik. Mevsimler konusu vurgulanarak görsel sanat etkinliğimizi oluşturduk.

Görsel Sanatlar dersimizde okul öncesi gruplarımızla kağıt katlama yöntemi ile kağıda boyut kazandırılarak hareketli civcivlerimizi oluşturduk.

Görsel Sanatlar dersimizde ilkokul 2. Sınıf öğrencilerimizle geri dönüşüm projemiz. Atık malzeme olan kağıt ve evalar kullanarak kendi kitap ayraçlarımızı tasarladık.