Görsel Sanatlar ve Faaliyetler

Okulumuzda görsel sanatlar ve sanatsal faaliyetlere devam...

Görsel Sanatlar ve Faaliyetler

İlkokul öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde, parmak baskısı ile birbirinden neşeli küçük hayvancıklar yaptılar.

Our preschool students prepared menus for their own restaurants. Then, they performed short dramas in which they served their customers the food they chose from their menus. Anasınıfı öğrencilerimiz kendi restaurantları için menüler hazırladılar. Ardından müşterilerine menülerinden seçtikleri yiyecekleri servis ettikleri kısa dramalar sergilediler.

Anasınıfı öğrencilerimiz drama dersinde kukla oynatarak eğlenceli canlandırmalar yaptılar. Kukla ile oynamak, çocukların en güçlü yanlarından olan yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini de besler.

Kendi ellerinle yetiştirmek, sorumluluk almak… 2. sınıf öğrencilerimiz limon çekirdekleri, mercimek, nohut, fasulye vb. dikip gelişmelerini gözlemledi.