Hem öğreniyoruz hem eğleniyoruz!

Öğrencilerimiz derslerde hem öğreniyor hem eğleniyor!

Hem öğreniyoruz hem eğleniyoruz!

Nisan ayı boyunca bu ayki değerler eğitimi konumuz olan YARDIMSEVERLİK ile ilgili çeşitli etkinlikler yaptık. Bunların arasında evde, bahçede, markette, her yerde ailemize ve yardıma ihtiyacı olan herkese yardımda bulunmak vardı. Bununla ilgili projeler hazırladık ve sunumlarımızı yaptık. Yardımlaşma, kendi gücünü ve imkânlarını başka birinin iyiliği için kullanmak ve yardım etmektir. Bireysel olarak yapamayacağımız şeyleri yeteneklerimizi ve enerjimizi birleştirerek çalışmaktır.

Antalya Lara Açı Primary and Secondary Schools’ students wrote many stories. They are the writers of our future! We are congratulating all of our students for their great attendance and performance! Antalya Lara Açı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri birçok hikaye yazdı. Onlar geleceğimizin yazarları! Tüm öğrencilerimizi büyük katılımlarından ve performanslarından dolayı kutluyoruz!

Okulumuzun 7. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde “Tohumun Gelişimine Etki Eden Faktörler nelerdir?” etkinliğini çeşitli deneyler yaparak pekiştirdiler.

Açı Çiftliğimizde kendi tasarladığımız “ÇILGIN ŞAPKALAR” partisinde eğlenceli bir defile gerçekleştirdik. Defile sonrasında çeşitli oyunlar ve yarışmalar yaptık. Günümüzü keyifli bir şekilde tamamladık.

Antalya Lara Açı Primary and Secondary Schools’ students wrote many stories. They are the writers of our future! We are congratulating all of our students for their great attendance and performance! Antalya Lara Açı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri birçok hikaye yazdı. Onlar geleceğimizin yazarları! Tüm öğrencilerimizi büyük katılımlarından ve performanslarından dolayı kutluyoruz.